Από τις αρχές της δεκαετίας το ’90 δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στο τομέα της μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.
Τα τελευταία χρόνια, το γραφείο έχοντας αποκρυσταλλώσει την τελική μορφή της σύνθεσης του, εγκαταστάθηκε σε νέα γραφεία, στην οδό Ματρόζου 32, στην περιοχή Φιλοπάππου της Ακρόπολης.
Με ικανότατα στελέχη στο δυναμικό του και με την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη και επικεφαλής της ομάδας εργασίας Θωμά Πατέλη, αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου, δραστηριοποιείται, πλέον σε πολυσύνθετα έργα σημαντικού μεγέθους.

Στο εύρος των πελατών που έδειξαν εμπιστοσύνη στις δημιουργικές ικανότητες και στην αποτελεσματικότητα μας, συγκαταλέγονται αλυσίδες franchising, εταιρείες & ιδιώτες που μας ανέθεσαν εκθετήρια, κτίρια γραφείων, χώρους μαζικής εστίασης, καταστήματα λιανικής πώλησης, και περίπτερα εκθέσεων.

Φιλοσοφία μας παραμένει πάντα, η ευρεία δημιουργική σκέψη που αποφεύγει τη τυποποίηση, η πολυμορφία των ενδιαφερόντων που αποκλείει την στατικότητα, η σύνδεση της μελέτης και η προσαρμογή του τελικού κόστους με τις ιδέες και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη και ο απόλυτα οροθετημένος χρόνος κατασκευής και αποπεράτωσης του έργου.

Προσηλωμένοι στην ποιότητα και αρτιότητα των παρερχόμενων υπηρεσιών μας βαδίζουμε, με σθένος σε νέους δρόμους και πιστεύουμε ότι ως άξιοι αρωγοί των πελατών μας, διεκδικούμαι μια θέση ικανού και αξιόπιστου συνεργάτη δίπλα τους.


QUAD design

Interiors Arhitecture

  • Ματρόζου 32, Φιλοπάππου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.