Στο εύρος των πελατών που έδειξαν εμπιστοσύνη στις δημιουργικές ικανότητες και στην αποτελεσματικότητα μας, συγκαταλέγονται αλυσίδες franchising, εταιρείες & ιδιώτες που μας ανέθεσαν εκθετήρια, κτήρια γραφείων, χώρους μαζικής εστίασης, καταστήματα λιανικής πώλησης, και περίπτερα εκθέσεων.

Εκτύπωση
PDF
23
Νοέμβριος
2015

Φρέσκες & Λειτουργικές Ιδέες στο 100% HOTEL SHOW

QUAD-design στο 100% Hotel Show,  MEC ΠαιανίαςΣυμμετέχουμε στην έκθεση 100%HotelShow
[27-30 Νοεμ.] στο εκθεσιακό κέντρο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας. Θα μας βρείτε στο IP03.

Θα παρουσιάσουμε, ακόμα πιο,
Φρέσκες Ιδέες, για τις πιο Λειτουργικές Λύσεις
και πως τις υλοποιούμε, όπως πάντα, με Εγγυημένη Ποιότητα.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Εκτύπωση
PDF
08
Μάρτιος
2013

Συμμετέχουμε στην έκθεση ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 2013

έκθεση ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 2013Συμμετέχουμε στην έκθεση ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 2013 [http://www.designlabshow.gr/index.php?about=192] που θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο ΓΚΑΖΙ. Θα μας βρείτε στο info point No 26 στην αίθουσα Δ12.

Η πρόταση μας για την ανακαίνιση ενός παλαιού διαμερίσματος δυο επιπέδων στον Βύρωνα, που αύτη την στιγμή είναι υπό υλοποίηση, κρίθηκε ενδιαφέρουσα και έτσι θα έχουμε την χαρά να σας την παρουσιάσουμε μαζί με πολλές άλλες μελετητικές προτάσεις της ομάδας μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Εκτύπωση
PDF
01
Μάρτιος
2013

“ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ” στο Σύνταγμα

“ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ” στο ΣύνταγμαΣε τελική φάση μελέτης εφαρμογής, βρισκόμαστε για το δεύτερο café της σειράς “ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ” στο Σύνταγμα αυτή την φορά.
Σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή.

Εκτύπωση
PDF
15
Φεβρουάριος
2013

Aνακαίνιση της οικίας δυο επιπέδων στον Βύρωνα

ανακαίνιση οικίας δυο επιπέδων στον ΒύρωναΣχεδόν έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της οικίας δυο επιπέδων στον Βύρωνα, που μελέτησε η QUAD Interiors Architecture. Η μελέτη αυτή επιλέχτηκε να παρουσιαστεί στη έκθεση ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ως μια επιτυχημένη ανακαίνιση με περιορισμένο budget.

Εκτύπωση
PDF
08
Φεβρουάριος
2013

Eκθεσιακά περίπτερα της ESE PROFILO στην HORECA 2013

εκθεσιακά περίπτερα της ESE PROFILO στην HORECA 2013Σχέδια και Φωτογραφίες από τα εκθεσιακά περίπτερα της ESE PROFILO στην HORECA 2013, που με ευτυχία μελέτησε και κατασκεύασε η QUAD Interiors Architecture.

Εκτύπωση
PDF
16
Ιανουάριος
2013

Εκθετήριο ειδών υγιεινής της ΜΑΝΕΤΑΣ Α. - ΛΥΜΠΕΡΗ Κ. Ο.Ε.

Εκθετήριο ειδών υγιεινής της ΜΑΝΕΤΑΣ Α. - ΛΥΜΠΕΡΗ Κ. Ο.Ε.το πρόσφατα αποπερατωμένο εκθετήριο ειδών υγιεινής της ΜΑΝΕΤΑΣ Α. - ΛΥΜΠΕΡΗ Κ. Ο.Ε. που είναι πραγματικά πολύ πρωτοποριακός χώρος αισθητικά.